kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Archívum zenekar

Csoportok

Archívum zenekar

Aki szereti az Archívumot, Hazáját, csatlakozzon!
Címkék: hungarista, haza, zene, skinhead
 • Tagok száma: 8 (Ebből belső tag: 4)
 • A csoportot alapította: AUTODISABLED_ani92, 171 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
 • A csoporthoz bárki jelezheti felvételi szándékát, de az alapító dönt a csatlakozásról.

Archívum zenekar

Archívum / A.M.F.

1992-ben, Kelenföldön alakult az együttes Archívum néven. A zenekar valamint a Valhalla és a Nemzeti Front ellen 1998-ban indult eljárás.
A tagok jöttek-mentek, sajnos a legendás basszer-énekes, Borczy áruló lett. De a zenekar ma is él, és hirdeti az Eszmét!
A Viking-klubban ezért léptek fel símaszkban. Ítélet 2000-ben született. A zenekar tagjait felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, eltiltották a nemzetiszocialista rendezvényektől, és rendőri felügyelet alá helyezték őket; más szóhasználatban pártfogót rendeltek melléjük.
2004-ben született meg a Viking-ügyben az ítélet, melyben az Archívum tagjait felmentették. A zenekar 2000-2001-ben használta az A.M.F. álnevet. Iron Eagle néven a 2001-ben megjelent Mindent a győzelemért című albumot adták ki, Sieg Heil! Címmel. A számok többsége angol és német nyelvű. Ezen már nem Borczy énekel. A zenekar tagjait nem ítélték letöltendő szabadságvesztésre, tehát soha nem voltak börtönben - eltekintve az őrizetbe vételtől. 2007-ben ünnepelte a zenekar a fennállásának 15.év fordulóját.

Mivel az Archívum nemzetiszocialista zenekar, nincs szükségünk olyan emberekre, akik olyan szervezeteket támogatnak, amelyek elhatárolódnak a nemzetiszocialistáktól! Ezért Fidesz, MSZP, MIÉP, támogatók nem léphetnek be a klubba!

Ugyan ez vonatkozik az MNA - mely szintén elhatárolódott a zenekartól, és általában a skinheadektől is! - tagjaira, támogatóira, és híveire is!

Betiltott dalok:

Dalol a nyilas sereg, Leszámolás, Sieg Heil, Védd magad, Brutális támadás.

A klub a nem ide való emberek miatt jóváhagyásos. Ide nem kerülnek be akik:
-emok
-rapperek
-discosok
-hip-hopos-ok
-divatmajmok
-plázapicsák

stb stb.......(nem sorolom fel mert itt ülnék egy hónapig-.-)
Ebből a klubból repül aki szidja a HAZÁNKAT,mert nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre!!
Cím: Budapest, Magyarország

Üzenőfal

 • közellenség88 | 168 hónapja
  Üdvözöllek! Láttam hogy a klub adatlapján ez van kiírva:
  A klub a nem ide való emberek miatt jóváhagyásos. Ide nem kerülnek be akik:
  -lilamajmok
  Gondolom ránk Újpest szurkolókra érted elárulom Újpesti vagyok és hosszú évek óta járok koncertekre rendezvényekre olyan régen amikor te még azt se tudtad mi az a Hungarizmus! Harcoltam az utcán ott voltam mindehol!
  Ott voltam Dunaszerdahelyen is! Sok Fradista ismerősöm van akik soha nem lilamajmoznának le mert tisztelnek és én is tisztelem őket.
  És ha ott lettél volna a MÖM táborban akkor halottad volna mikor az Archívum énekese azt modnta a szimpadon hogy " Köszönet az újpesti futballszurkolóknak"
  Ha tudod mi az a Skins 4 skins elárulom egy jó pár tagja Újpesti.Én a helyedben szégyelném magam! Tudod hogy ezek a lilamajmok mennyi mindent tettek le az asztalra? Az utcán a mozgalomban a hazájukért?
  Jövőhónapban pedig ezek a lilamajmok bukarestbe utaznak hogy kiálljanak a Magyarságukért. Te hol voltál ne haragudj? Soha nem láttalak még koncerten sem.
  Én a helyedbe levenném!
  Nem bántani akartalak ezzel csak helyretenni benned a dolgokat! A Haza szerintem klubszínek felett áll!!! És hogy tudd nem valami kis hülye gyerek voltam keress meg iwiw en Hidi Sándor!
  Kitartás!

 • ani92 | 171 hónapja
  az bizony! de számomra mindegyik ütős ;)

 • Cshabesz | 171 hónapja
  Archívum Zenekar! Nekem is megvan a Sieg Hail! című album és tök állat!!!!

 • ani92 | 171 hónapja
  pedig megérdemelnék xD de azért jó a felfogás..:D

 • blaupunkt | 171 hónapja
  Halihó! Bár Én nem tartozom egyik csoporthoz sem azért szeretem az ilyen jellegű zenéket és a szövegek, egy részével egyet is értek."Szelektív rasszista vagyok".Azért egyiket sem ölném meg csak jó messzire kilőném az űrbe.