kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Panodráma

Csoportok

Panodráma

A zenekart 2008 elején alakult.
Címkék: Pop, Rock, Funk
 • Tagok száma: 2 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: bazsidrazsi, 111 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: csak az alapító.
 • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Panodráma

--== Tagok ==--
Debreceni Balázs - Ének
Halasi Balázs - Gitár
Deák Sándor - Basszusgitár
Sándor Balázs - Dob
Szamosközi Gergő - Billentyűs hangszerek
Cím: Debrecen, Magyarország
Címkék: Pop, Rock, Funk

Mi történt?

Üzenőfal

 • bazsidrazsi | 105 hónapja
  A zenekart 2008 elején alapította két gyerekkori jóbarát, Debreceni Balázs (ének) és Halasi Balázs (gitár) Smushrooms néven. Az akusztikus duóhoz pár hónap elteltével csatlakozott Bukholcz Dániel (dobok) és Deák Sándor (basszusgitár), akikkel új zenei kísérletezés vette kezdetét. Még ez év nyarán elkészítették első négyszámos demójukat, mint afféle mutogatnivalót barátoknak és ismerősöknek. A dalok hűen tükrözték az együttes zeneiségét: könnyed, és dallamos szerzemények, amelyek leginkább a férfi-nő párkapcsolat boldog és boldogtalan, vicces és keserédes élményeit örökítik meg.

  A rengeteg pozitív visszajelzés hatására egyre többet jártak le a próbaterembe, aminek következtében a kezdeti szárnypróbálgatások után a közös munka egyre fontosabbá vált számukra: egy teljes nagylemeznyi anyag született. Időközben a zenekarban változások mentek végbe, Bukholcz Dániel Angliába költözött, így a doboknál 2009 májusától az együttes egy régi barátja, Sándor Balázs ül. A számos fellépést és visszajelzést követően a számok egyre jobban kezdtek kiforrni. 2009 másik legfontosabb mozzanata az volt, hogy a zenekarhoz csatlakozott egy új tag, Szamosközi Gergő (billentyűs hangszerek) akinek játéka egy új karaktert adott a meglévő daloknak.

  2010 nyarán az immáron teljes felállású csapat rögzítette a Vissza Hozzám EP-t Barabás Béci producer (ex-Sutterek, ex-FreshFabrik, http://www.plussixdbstudio.com) és Gresicki Tamás hangmérnök-mester segítségével. A már ismerős „Vissza Hozzám” és a vadonatúj „A Pornósztár” című dalok felvételei a miskolci HangArt (http://www.hangart.hu) stúdióban készültek.
  A felvételek célja az volt, hogy a nagyközönséghez a legjobb minőségben jussanak a helyi körökben már nagy sikert aratott dalok. A két szám csupán ízelítő a repertoárból, melynek további rögzítése a zenekar jövőbeli tervei között szerepel.
  Az együttes 2010 szeptemberétől Panodráma néven folytatja a zenélést. • bazsidrazsi | 111 hónapja
  Hellóka!

  A lemezfelvételek közben arra gondoltunk, hogy adunk egy kis ízelítőt a számokból, úgyhogy április 9-én (pénteken) szeretettel meghívunk mindenkit a debreceni Unplugged klubba egy kis topogásra kedves barátaink, a Phoneline társaságában (www.myspace.com/phonelinemusic), akik nagyon kellemes/dallamos rock számokkal fognak előmelegíteni. El fogjuk játszani a létező összes számunkat, sőt.
  A beugró 500Huf lesz.

  Viszlát a koncerten!!!
  Ölelések és csókok!!! :)