kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Magányosok, egyedülállók klubja

Csoportok

Magányosok, egyedülállók klubja

Nagyon rossz egyedül. azért (is) hoztam létre ezt a csoportot, hogy összegyűljünk itt, s akár a csoprton belül, akár programok összehozásával egymásra találjunk.
Címkék: -
 • Tagok száma: 38 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: pancsertündér, 111 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
 • A csoporthoz bárki jelezheti felvételi szándékát, de az alapító dönt a csatlakozásról.

Magányosok, egyedülállók klubja

Nagyon rossz egyedül. azért (is) hoztam létre ezt a csoportot, hogy összegyűljünk itt, s akár a csoprton belül, akár programok összehozásával egymásra találjunk.

Nem baj ha nem férsz bele minden skatulyába. (Magasabb képességeidet az jelzi a legjobban, hogy milyen feladatokra NEM vagy képes.)
Tanulj meg csendben maradni; a lehetőség néha egész halkan kopogtat. (A csend, még ha passzívnak tűnik is, a legtökéletesebb készenléti állapot.)
A robot is kifényesedik menet közben. (Ne törődj az indulás okával és módjával. Ha kitartóan figyeled a vizet eljön az a pillanat, amikor magától forrni kezd.)
A múlt az ami nem múlik el. Jelenléte a jelenben is meghatározó marad.
A megbocsátás NEM azt jelenti hogy utólag jóváhagyjuk a történteket. (Csupán elszakadunk attól, aki ártott nekünk.)
A csaló soha nem nyer! (Nem csalhatod ki azt amit nem tudtál kiharcolni.)
Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik?
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy családodnak megadd mindazt, amire szüksége van?
Kétszer nem kelthetsz első benyomást.

Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét.
Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát.
Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied.
Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.
Vajon van még férfi, aki tudja ezt?


Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol.
Várni valakire, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, ".......Ő az."
Cím: Budapest, Magyarország
Címkék: -

Mi történt?

Üzenőfal

 • TUNING-NYOMATÉK | 55 hónapja


 • Goldenapple | 88 hónapja
  sziasztok kedves ismeretlenek
  Én új belépő vagyok, de gondoltam hátha itt találok valakit akivel megoszthatom bánatom. Sajnos hatalmas csalódás után lettem a magány karaminak áldozata.
  Azt hittem, hogy ha valakit nagyon szeretünk akkor minden könnyű. Szép az élet és a föld felett járunk. Életem szerelmének hitt férfit befogadtam az életem titkos rejtelmeibe és a hála az lett, hogy a születésem napján elhagyott. Hatalmas űr van a lelkembe. Túl lehet ezt élni?

 • pancsertündér | 88 hónapja
  elnézést kérek mindenkitől, aki úgy érzi, hogy nem volt kedvem erre járni - az a helyzet, hogy október óta nem volt számítógépem - egyik a másik után halt meg, és karácsonyeste óta egy olyan szerencsétlen gépet kaptam kölcsön, ami egy beázott falba volt bedugva, hogy 3-3 percet tudtam időnként a neten tölteni - de múlt pénteken megkaptam az újat, most már minden rendben, továbbra is nagy szeretettel várok mindenkit


 • bagi56 | 93 hónapja
  Mielőtt bárkivel megismerkednék, vagy éppen eszemcserét folytatnék, néhány fontos adatot megadnék magamról.
  Budapesten lakom - az 56-os forradalom előtt bő 3 héttel születtem. Nőtlen vagyok. Anno zenei középiskolában (Konzervatóriumban) tanultam, de végül nem lettem zenész. 17 évig zongorahangolóként dolgoztam a Zeneakadémián, de végül nem lettem igazán hangszerész, a 90-es évek végefelé elvégeztem a számítógépkezelés felhasználói szintű "tudományát", de koromnál fogva tartósan soha nem tudtam irodában elhelyezkedni. 2008 őszén egy igazán jó csapatba kerülve jól fizető állást találtam, de fatális véletlenként akkor érkezett a világválság és a a munkámat elveszítettem, a cégnek befellegzett. Jelenleg az önkormányzat környezetvédelmi irodájában dolgozom közmunkaprogram keretében, de szerződésem ebben a hónapban lejár. Pedig nagyon szeretek dolgozni - kedves, jóindulatú és lehetőleg vidám emberek társaságában tevékenykedni. Amikor nincs munkahelyem legtöbbször önkéntes munkákat vállalok, hogy elkerüljem a magányt, a tétlenséget és a társadalmi kirekesztettséget Korombeli és nálam idősebb embereknek szívesen segítek megtanulni a számítógépet kezelni és internetezni - szintén önkéntesként, tehát ingyen. Szeretek könnyű túrákon, kirándulásokon résztvenni - bármilyen korosztályban.
  Gyerekem nincs és tulajdonképpen nem is lehetne - de erről a bemutatkozásomban nem szeretnék kitérni. Megrögzött agglegény vagyok, aki az életem során számtalan kudarc után már nem vágyik másra, mint barátokra, nagy beszélgetésekre, munkahelyre és munkatársakra, valamilyen életcél megtalálására - de párkapcsolatra, komoly kötöttségekre - nem igazán. Talán az átlagnál visszahúzódóbb, önbizalomhiányos és életében peches ember vagyok, aki a legforradalmibb időszakban született - dupla mérleg-jegyűként. azaz nem csak horoszkópom mérleg, de még az aszcendensem is, ami rányomja a bélyegét az egész életemre. Annyiban kissé fura szerzet vagyok, hogy bár társaságra mindig vágytam, de állandó társra szinte sohasem.
  - Elsősorban olyan emberek közelségét keresem, akik hasonlóan hozzám kicsit nehezebben ismerkednek, valami miatt magányosnak érzik magukat és ebből szeretnének kilépni - nem találják a helyüket ebben a vadkapitalista magyar valóságban és persze olyan jóindulatú emberekre is vadászom, akik netán tudnának valamilyen munkát, megbízást - adja Isten - munkahelyet szerezni a jövőben. Szeretem a természetet, a vidámságot, a jó humort és az önzetlen embertípusokat. Kedvelem a gyerekeket, az állatokat és a segítőkész embereket. Gyűlölöm a politikát - bár gyakran keveredek ilyen témájú beszélgetésekbe. Utálom az erőszakot, a gyűlölködést, a kirekesztő gondolkodást, emberek megbélyegzését - csupán származása és gondolkodása folytán. Tévedés ne essék, nem vagyok meleg, sem roma és "fajtiszta" zsidó sem.
  - Bízom benne, hogy ezen az oldalon találok olyan tagokat, embereket - közösségeket, ahol a magányom csökkenhet és akikkel lehet közös programom és akinek átadhatom szerény tudásomat számítógép-kezelés témájában. bízom benne, hogy minél több sorstársat találok magamnak.


 • pancsertündér | 94 hónapja
  Segítsetek nekem... Nagyon régen voltam erre, tudom, sokat voltam kórházban, sokat veszekedtem rokonságommal - és most ott tartok, hogy 48 évesen rokkantnyugdíjas vagyok hiszen ebben a korban ne akarjon már az ember hasznos lenni és dolgozni, viszont emellé azt érzem, hogy soha, soha nem találom meg a lelkem másik felét, nagyon rossz egyedül. Négy nap óta csak bőgök, csuri kis macsekom csak néz a szemével, hogy mi a baj - én pedig úgy érzem, hogy meghalok, mert senki nem kiváncsi rám...
  Volna még egy csomó kérdésem is, de most nem rohanlak le benneteket, hiszen abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán van-e jogosultságuk ezeknek kérdéseknek... Jó éjszakát mindenkinek