kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Magányosok, egyedülállók klubja

Csoportok

Magányosok, egyedülállók klubja

Nagyon rossz egyedül. azért (is) hoztam létre ezt a csoportot, hogy összegyűljünk itt, s akár a csoprton belül, akár programok összehozásával egymásra találjunk.
Címkék: -
 • Tagok száma: 38 (Ebből belső tag: 1)
 • A csoportot alapította: pancsertündér, 130 hónapja
 • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: bármelyik tag, de a tartalmat az alapító megjelenés előtt jóváhagyja.
 • A csoporthoz bárki jelezheti felvételi szándékát, de az alapító dönt a csatlakozásról.

Magányosok, egyedülállók klubja

Nagyon rossz egyedül. azért (is) hoztam létre ezt a csoportot, hogy összegyűljünk itt, s akár a csoprton belül, akár programok összehozásával egymásra találjunk.

Nem baj ha nem férsz bele minden skatulyába. (Magasabb képességeidet az jelzi a legjobban, hogy milyen feladatokra NEM vagy képes.)
Tanulj meg csendben maradni; a lehetőség néha egész halkan kopogtat. (A csend, még ha passzívnak tűnik is, a legtökéletesebb készenléti állapot.)
A robot is kifényesedik menet közben. (Ne törődj az indulás okával és módjával. Ha kitartóan figyeled a vizet eljön az a pillanat, amikor magától forrni kezd.)
A múlt az ami nem múlik el. Jelenléte a jelenben is meghatározó marad.
A megbocsátás NEM azt jelenti hogy utólag jóváhagyjuk a történteket. (Csupán elszakadunk attól, aki ártott nekünk.)
A csaló soha nem nyer! (Nem csalhatod ki azt amit nem tudtál kiharcolni.)
Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik?
Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy családodnak megadd mindazt, amire szüksége van?
Kétszer nem kelthetsz első benyomást.

Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét.
Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát.
Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied.
Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.
Vajon van még férfi, aki tudja ezt?


Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol.
Várni valakire, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, ".......Ő az."
Cím: Budapest, Magyarország
Címkék: -

Mi történt?

Üzenőfal

 • minyau | 3 hónapja
  Minyau
  Egerben lakom. Még mindig keresem azt a barátot, társat akivel együtt tölthetném a karácsony utosó napjait, szilvesztert. Aki ezekben az ünnepekben
  egyedül érzi magát és kellemes társaságra vágyik hivjon.
  Telefonszámom 06203679629.
  KELLEMES KARÁCSONYT ÉS SZILVESZTERT MINDENKINEK.

 • minyau | 6 hónapja
  Minyau. Szép napot Mindenkinek. 45 éves vagyok, árufeltöltőként dolgozom. Olyan barátot, barátnőt vagy társat keresek akivel mindent megoszthatok, közös programokat is csinálhatokés a bizalom annyira fontos számára mint nekem. Ha valaki ugyanezt szeretné akkor az i-mail cimemre várom kedves jeéentkezését:
  kiralyagneska@citromail.hu • minyau | 6 hónapja
  Sziasztok. Áginak hivnak. Egerben lakom. Új tag vagyok. Azért jelentkeztem ide mert sok csalódás ért a magánéletben és barátokban is. Szeretnék egy olyan barátnőt vagy barátot találni akivel megoszthatom bizalmas dolgaimat.
  Az érdekelne még hogy személyes csoportos találkozásokra van-e lehetőslg.
 • TUNING-NYOMATÉK | 75 hónapja


 • Goldenapple | 108 hónapja
  sziasztok kedves ismeretlenek
  Én új belépő vagyok, de gondoltam hátha itt találok valakit akivel megoszthatom bánatom. Sajnos hatalmas csalódás után lettem a magány karaminak áldozata.
  Azt hittem, hogy ha valakit nagyon szeretünk akkor minden könnyű. Szép az élet és a föld felett járunk. Életem szerelmének hitt férfit befogadtam az életem titkos rejtelmeibe és a hála az lett, hogy a születésem napján elhagyott. Hatalmas űr van a lelkembe. Túl lehet ezt élni?