Üdvözöllek! Láttam hogy a klub adatlapján ez van kiírva:
A klub a
nem ide való emberek miatt jóváhagyásos. Ide nem kerülnek be akik:
-lilamajmok
Gondolom ránk Újpest szurkolókra érted elárulom Újpesti vagyok és hosszú évek óta járok koncertekre rendezvényekre olyan régen amikor te még azt se tudtad mi az a Hungarizmus! Harcoltam az utcán ott voltam mindehol!
Ott voltam Dunaszerdahelyen is! Sok Fradista ismerősöm van akik soha nem lilamajmoznának le mert tisztelnek és én is tisztelem őket.
És ha ott lettél volna a MÖM táborban akkor halottad volna mikor az Archívum énekese azt modnta a szimpadon hogy " Köszönet az újpesti futballszurkolóknak"
Ha tudod mi az a Skins 4 skins elárulom egy jó pár tagja Újpesti.Én a helyedben szégyelném magam! Tudod hogy ezek a lilamajmok mennyi mindent tettek le az asztalra? Az utcán a mozgalomban a hazájukért?
Jövőhónapban pedig ezek a lilamajmok bukarestbe utaznak hogy kiálljanak a Magyarságukért. Te hol voltál ne haragudj? Soha nem láttalak még koncerten sem.
Én a helyedbe levenném!
Nem bántani akartalak ezzel csak helyretenni benned a dolgokat! A Haza szerintem klubszínek felett áll!!! És hogy tudd nem valami kis hülye gyerek voltam keress meg iwiw en Hidi Sándor!
Kitartás!