kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Magyányosok, egyedülállók klubja - Csoportok

A téma a következő csoporthoz kapcsolódik: Magányosok, egyedülállók klubja

üzenet oldalanként
#106 | 2020-08-15 08:49:37 | 37 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Kedves Bagi56.
Nevem Ági, Egerben lakom. Az érdeklődésiköröm is ugyanaz, szeretnék veled
kapcsolatba kerülni. Szép napot.
Ági

#105 | 2020-06-13 13:30:11 | 39 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Javítok: Aki ebben partner írjon.
#104 | 2020-06-13 13:28:25 | 39 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Sziasztok kedves Tagok.
Én azért írok sokszor, hogy új ismeretségeket, barátokat találjak.
Voltak csalódások. Nagyon szeretnék találni olyan barátot, akinek
elmondhatom napi dolgaimat, számítógépen szeretek játékokkal játszani,
de ezis jobb lenne társaságban, ezenkivül szeretek kirándulni, akár moziba
menni. EGY JÓBARÁTOT, TÁRSAT, KÖZÖSSÉGET keresek-
Aki eben partner írjon.
#103 | 2019-12-25 11:17:58 | 44 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Minyau
Egerben lakom. Még mindig keresem azt a barátot, társat akivel együtt tölthetném a karácsony utosó napjait, szilvesztert. Aki ezekben az ünnepekben
egyedül érzi magát és kellemes társaságra vágyik hivjon.
Telefonszámom 06203679629.
KELLEMES KARÁCSONYT ÉS SZILVESZTERT MINDENKINEK.

#102 | 2019-10-17 09:21:54 | 46 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Minyau. Szép napot Mindenkinek. 45 éves vagyok, árufeltöltőként dolgozom. Olyan barátot, barátnőt vagy társat keresek akivel mindent megoszthatok, közös programokat is csinálhatokés a bizalom annyira fontos számára mint nekem. Ha valaki ugyanezt szeretné akkor az i-mail cimemre várom kedves jeéentkezését:
kiralyagneska@citromail.hu

#101 | 2019-10-06 07:57:52 | 47 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Sziasztok. Áginak hivnak. Egerben lakom. Új tag vagyok. Azért jelentkeztem ide mert sok csalódás ért a magánéletben és barátokban is. Szeretnék egy olyan barátnőt vagy barátot találni akivel megoszthatom bizalmas dolgaimat.
Az érdekelne még hogy személyes csoportos találkozásokra van-e lehetőslg.

#100 | 2013-12-07 19:48:28 | 115 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Csökken a jármű üzemanyag felhasználása az üzemanyag megtakarító egységekkel.
#99 | 2011-02-21 16:31:00 | 148 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
sziasztok kedves ismeretlenek
Én új belépő vagyok, de gondoltam hátha itt találok valakit akivel megoszthatom bánatom. Sajnos hatalmas csalódás után lettem a magány karaminak áldozata.
Azt hittem, hogy ha valakit nagyon szeretünk akkor minden könnyű. Szép az élet és a föld felett járunk. Életem szerelmének hitt férfit befogadtam az életem titkos rejtelmeibe és a hála az lett, hogy a születésem napján elhagyott. Hatalmas űr van a lelkembe. Túl lehet ezt élni?
én
#98 | 2011-02-20 19:22:13 | 148 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
elnézést kérek mindenkitől, aki úgy érzi, hogy nem volt kedvem erre járni - az a helyzet, hogy október óta nem volt számítógépem - egyik a másik után halt meg, és karácsonyeste óta egy olyan szerencsétlen gépet kaptam kölcsön, ami egy beázott falba volt bedugva, hogy 3-3 percet tudtam időnként a neten tölteni - de múlt pénteken megkaptam az újat, most már minden rendben, továbbra is nagy szeretettel várok mindenkit
#97 | 2010-10-09 03:37:55 | 153 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Mielőtt bárkivel megismerkednék, vagy éppen eszemcserét folytatnék, néhány fontos adatot megadnék magamról.
Budapesten lakom - az 56-os forradalom előtt bő 3 héttel születtem. Nőtlen vagyok. Anno zenei középiskolában (Konzervatóriumban) tanultam, de végül nem lettem zenész. 17 évig zongorahangolóként dolgoztam a Zeneakadémián, de végül nem lettem igazán hangszerész, a 90-es évek végefelé elvégeztem a számítógépkezelés felhasználói szintű "tudományát", de koromnál fogva tartósan soha nem tudtam irodában elhelyezkedni. 2008 őszén egy igazán jó csapatba kerülve jól fizető állást találtam, de fatális véletlenként akkor érkezett a világválság és a a munkámat elveszítettem, a cégnek befellegzett. Jelenleg az önkormányzat környezetvédelmi irodájában dolgozom közmunkaprogram keretében, de szerződésem ebben a hónapban lejár. Pedig nagyon szeretek dolgozni - kedves, jóindulatú és lehetőleg vidám emberek társaságában tevékenykedni. Amikor nincs munkahelyem legtöbbször önkéntes munkákat vállalok, hogy elkerüljem a magányt, a tétlenséget és a társadalmi kirekesztettséget Korombeli és nálam idősebb embereknek szívesen segítek megtanulni a számítógépet kezelni és internetezni - szintén önkéntesként, tehát ingyen. Szeretek könnyű túrákon, kirándulásokon résztvenni - bármilyen korosztályban.
Gyerekem nincs és tulajdonképpen nem is lehetne - de erről a bemutatkozásomban nem szeretnék kitérni. Megrögzött agglegény vagyok, aki az életem során számtalan kudarc után már nem vágyik másra, mint barátokra, nagy beszélgetésekre, munkahelyre és munkatársakra, valamilyen életcél megtalálására - de párkapcsolatra, komoly kötöttségekre - nem igazán. Talán az átlagnál visszahúzódóbb, önbizalomhiányos és életében peches ember vagyok, aki a legforradalmibb időszakban született - dupla mérleg-jegyűként. azaz nem csak horoszkópom mérleg, de még az aszcendensem is, ami rányomja a bélyegét az egész életemre. Annyiban kissé fura szerzet vagyok, hogy bár társaságra mindig vágytam, de állandó társra szinte sohasem.
- Elsősorban olyan emberek közelségét keresem, akik hasonlóan hozzám kicsit nehezebben ismerkednek, valami miatt magányosnak érzik magukat és ebből szeretnének kilépni - nem találják a helyüket ebben a vadkapitalista magyar valóságban és persze olyan jóindulatú emberekre is vadászom, akik netán tudnának valamilyen munkát, megbízást - adja Isten - munkahelyet szerezni a jövőben. Szeretem a természetet, a vidámságot, a jó humort és az önzetlen embertípusokat. Kedvelem a gyerekeket, az állatokat és a segítőkész embereket. Gyűlölöm a politikát - bár gyakran keveredek ilyen témájú beszélgetésekbe. Utálom az erőszakot, a gyűlölködést, a kirekesztő gondolkodást, emberek megbélyegzését - csupán származása és gondolkodása folytán. Tévedés ne essék, nem vagyok meleg, sem roma és "fajtiszta" zsidó sem.
- Bízom benne, hogy ezen az oldalon találok olyan tagokat, embereket - közösségeket, ahol a magányom csökkenhet és akikkel lehet közös programom és akinek átadhatom szerény tudásomat számítógép-kezelés témájában. bízom benne, hogy minél több sorstársat találok magamnak.