Mielőtt bárkivel megismerkednék, vagy éppen eszemcserét folytatnék, néhány fontos adatot megadnék magamról.
Budapesten lakom - az 56-os forradalom előtt bő 3 héttel születtem. Nőtlen vagyok. Anno zenei középiskolában (Konzervatóriumban) tanultam, de végül nem lettem zenész. 17 évig zongorahangolóként dolgoztam a Zeneakadémián, de végül nem lettem igazán hangszerész, a 90-es évek végefelé elvégeztem a számítógépkezelés felhasználói szintű "tudományát", de koromnál fogva tartósan soha nem tudtam irodában elhelyezkedni. 2008 őszén egy igazán jó csapatba kerülve jól fizető állást találtam, de fatális véletlenként akkor érkezett a világválság és a a munkámat elveszítettem, a cégnek befellegzett. Jelenleg az önkormányzat környezetvédelmi irodájában dolgozom közmunkaprogram keretében, de szerződésem ebben a hónapban lejár. Pedig nagyon szeretek dolgozni - kedves, jóindulatú és lehetőleg vidám emberek társaságában tevékenykedni. Amikor nincs munkahelyem legtöbbször önkéntes munkákat vállalok, hogy elkerüljem a magányt, a tétlenséget és a társadalmi kirekesztettséget Korombeli és nálam idősebb embereknek szívesen segítek megtanulni a számítógépet kezelni és internetezni - szintén önkéntesként, tehát ingyen. Szeretek könnyű túrákon, kirándulásokon résztvenni - bármilyen korosztályban.
Gyerekem nincs és tulajdonképpen nem is lehetne - de erről a bemutatkozásomban nem szeretnék kitérni. Megrögzött agglegény vagyok, aki az életem során számtalan kudarc után már nem vágyik másra, mint barátokra, nagy beszélgetésekre, munkahelyre és munkatársakra, valamilyen életcél megtalálására - de párkapcsolatra, komoly kötöttségekre - nem igazán. Talán az átlagnál visszahúzódóbb, önbizalomhiányos és életében peches ember vagyok, aki a legforradalmibb időszakban született - dupla mérleg-jegyűként. azaz nem csak horoszkópom mérleg, de még az aszcendensem is, ami rányomja a bélyegét az egész életemre. Annyiban kissé fura szerzet vagyok, hogy bár társaságra mindig vágytam, de állandó társra szinte sohasem.
- Elsősorban olyan emberek közelségét keresem, akik hasonlóan hozzám kicsit nehezebben ismerkednek, valami miatt magányosnak érzik magukat és ebből szeretnének kilépni - nem találják a helyüket ebben a vadkapitalista magyar valóságban és persze olyan jóindulatú emberekre is vadászom, akik netán tudnának valamilyen munkát, megbízást - adja Isten - munkahelyet szerezni a jövőben. Szeretem a természetet, a vidámságot, a jó humort és az önzetlen embertípusokat. Kedvelem a gyerekeket, az állatokat és a segítőkész embereket. Gyűlölöm a politikát - bár gyakran keveredek ilyen témájú beszélgetésekbe. Utálom az erőszakot, a gyűlölködést, a kirekesztő gondolkodást, emberek megbélyegzését - csupán származása és gondolkodása folytán. Tévedés ne essék, nem vagyok meleg, sem roma és "fajtiszta" zsidó sem.
- Bízom benne, hogy ezen az oldalon találok olyan tagokat, embereket - közösségeket, ahol a magányom csökkenhet és akikkel lehet közös programom és akinek átadhatom szerény tudásomat számítógép-kezelés témájában. bízom benne, hogy minél több sorstársat találok magamnak.