kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Müller Drogéria Magyarország Bt. - Csoportok

  • 1

A téma a következő csoporthoz kapcsolódik: Müller Drogéria Magyarország Bt.

üzenet oldalanként
#1 | 2009-03-06 21:45:19 | 174 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
A Müllernél vásárolni – ennek már elõre is örülni lehet! Erõteljes szolgáltatás-orientációnk egy olyan vállalati kultúra öröksége, amely egy klasszikus szolgáltató vállalkozás szerény kezdeteiben gyökerezik, ezért ma is kiemelten fontos számunkra. Látogasson el hozzánk – kellemes meglepetést fogunk okozni:

* olyan légkörrel, amelyben élmény a vásárlás,
* hozzáértõ tanácsadással és kiváló kiszolgálással,
* a legjobb ár-érték aránnyal.
A Müller kínálja Magyarország egyik legnagyobb drogéria áruválasztékát. Üzleteink kellemes légkörében jól fogja érezni magát, mivel a Müller nagy hangsúlyt fektet a tisztaságra és a rendre. Áruválasztékunk áttekinthetőségének és az áruk logikus elrendezésének köszönhetően gyorsan és játszi könnyedséggel meg fogja találni a keresett terméket. 1.000 és 1.500 m² közötti alapterületű üzleteinkben lenyűgöző választékot kínálunk:

* 13.000 terméket a drogériaáruk körében,
* 18.000 terméket a parfümériaáruk körében,
* 19.000 a papír és írószer körében,
* 16.000 terméket a játékok körében,
* 8.000 terméket a háztartás és kiegészítõk körében,
* 2.000 terméket a kézimunka körében.

Áruválasztékunk exkluzivitása és a márkák sokfélesége magáért beszél! De a Müller nem csupán csúcsminőséget nyújt kedvező áron, hanem első osztályú kiszolgálást is. Munkatársaink bármikor hozzáértő és személyre szabott tanácsadással állnak rendelkezésére az Ön Müller-üzletében. És ha egyszer mégsem lenne elégedett a vásárlással, bármikor szívesen foglalkozunk észrevételeivel, kívánságaival. Külön említést érdemel százszázalékos cseregaranciánk, melyet a termékeinkkel való legkisebb kifogás esetén is biztosítunk az Ön számára.
  • 1