kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Milyen az igazi szerelem? - Életmód

üzenet oldalanként
#120 | 2015-08-09 10:02:08 | 96 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése

Vannak a világon megmagyarázhatatlan dolgok. Én is egy ilyen vagyok.
#119 | 2014-01-05 11:31:51 | 114 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
"Minden gondolatomat ő köti le. Repülök, lebegek, szárnyalok, akár egy pillangó. Olyan, mintha mindig is ismertem volna őt. Máskor pedig idegennek tűnik. Lehet, hogy ez mindig így van, ha az ember igazán szerelmes."

/Monika Feth/

#118 | 2012-10-18 21:53:31 | 129 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Rutai Éva: Nem adom fel

Kell egy szív, mely feledteti meg nem élt álmaid,
melynek közelsége egész napra felvidít.
Kell egy szempár melybe, ha mélyen belenézel,
megleled még hidegben is a melegséget.
Kell két erős kar, mely lágyan átölel,
s érzed, semmi áron nem enged el.
Kell egy ember, ki veled élni mer,
kinek napjai akkor szépek, ha veled múlik el.
Kell egy szív, mely éltet s együtt dobog veled,
mely bearanyozza már megfakult életed.

#117 | 2012-08-15 09:12:28 | 131 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
"El kell mondanom egy szomorú hírt.
Az 'Igazi' nem létezik. Nincsen. Sehol nem él egy olyan nő vagy férfi, aki az Igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne 'Igazi'. Ehhez nagyon sok szeretet, munka, türelem, megértés szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, amelybe a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis Igazivá vált."

/Popper Péter/

#116 | 2012-07-24 08:05:47 | 132 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése

"A legjobb amit tehetsz, hogy keresel egy olyan embert, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Jókedvűen, rossz kedvűen, szépen, csúnyán, csinosan,öregen . Keresd meg aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel. Mellette érdemes kitartani. "

#115 | 2012-07-15 19:30:48 | 132 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
A barátság borostyánkőbe zárt buborék
#114 | 2012-05-25 08:00:05 | 133 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Az a szerelem, amikor nem akarsz elaludni mert a valóság szebb,mint egy álom…
#113 | 2012-04-16 09:52:52 | 135 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Nem is létezik IGAZ SZERELEM :)

Csak ideig óráig azt gondoljuk, hogy az....rózsaszín szemüveg....stb....

Aztán jön a jéghideg felismerés....
#112 | 2012-01-23 20:10:18 | 137 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
#111 | 2012-01-23 16:52:35 | 137 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
Milyen a szerelem?
A szerelem sokféle, ahogy szívünk is más ritmusra ver és velünk együtt is folyton változik. Függ attól ki vagy, s ahogy rád talál... Amint az ég is, amiben majd a szemét látod mindig és a levegő íze is, ami megőrzi az első percek édes illatát. Lehet, hogy tomboló nyári viharként támad rád, szenvedélyt ígérő forró lázasan.... És elvonul, ahogy kitisztul az ég.... Vagy lágy tavaszi szellőként ölel majd körbe, veled alszik el és veled ébred.... S talán ringat majd egy életen át... Itt van e? Nem tudom. Ne félj megérzed! Akit szeretsz, folyton hiányzik. S ha meglátod, megfordul veled a világ. A kis Ámor nyila forrón éget. Felforgat mindent és minket is kiforgat saját magunkból. Mikor jön? Nem tudom. De megtalál Téged:) Nem vagy biztonságban tőle sehol:)) /Joe

A barátság borostyánkőbe zárt buborék