kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Elvált férfiak és nök boldogtalan klubja - Csoportok

  • 1

A téma a következő csoporthoz kapcsolódik: Elvált férfiak és nök boldogtalan klubja

üzenet oldalanként
#2 | 2011-10-04 09:46:04 | 116 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
CSJT változtatás?


A válóperes esetekről nagyon fontos tudni, hogy annak végeredményeként nagyobb százalékban a nők találják meg boldogságukat. Igaz furcsa ez, különösen ha gyermek is van a dologban mert egy bontóperben sem lehet jó ítéletet hozni, max. rosszat illetve kevésbé rosszat.

Statisztikailag kimutatható, hogy sajnos Magyarországon évről évre növekedik a válóperes ügyek száma :( A háttérben sok probléma lehet. Foghatjuk a gazdasági helyzetre és arra is, hogy a családoknak stresszben kell élniük, mert már eleve a mindennapi megélhetésük mindkét fél részéről olyan energiákat emészt fel, hogy élni gyakorlatilag már alig marad idejük.

Nem tett jót a házasságoknak a feminista szervezetek történelmünk során elért vívmányai sem. Manapság már mondhatjuk azt is, hogy a feministák igen agresszív a férfi társadalmat szinte már elnyomó módon harcolnak a jogaikért. Mai modern társadalmunkban a médiában mindenhol lehet hallani arról, hogy a nők jogai. Ugyanakkor a média azt nem sugározza, hogy a nőknek lennének kötelességeik is . . .

A régi világ így működött:
1. Férj dolgozott a Földeken s minden nehéz fizikai munkát elvégzett.
2. Feleség szintén dolgozott a ház körül és emellett a gyermekeit ellátta valamint reggelit, ebédet és vacsorát teremtett gyermekeinek, a férjének és saját magának!

A mostani világ így működik:
1. Férj elmegy dolgozni (van aki fizikai munkát, van aki szellemi tevékenységet végez). Azok a férfiak akik szellemi tevékenységet végeznek, sokszor megkapják a nőktől a megjegyzéseket, Te nem csinálsz semmit csak ülsz az irodában a foteledben.
2. Mindeközben vannak nők akik otthon vannak a gyermekükkel, gyermekeikkel és gondoskodnak róluk, illetve saját magukról, de azért a környezetüket már kezdik elhanyagolni. S megint vannak olyan nők nagyon nagy számban akik még a gyermekeikkel sem törődnek, mert sokkal kényelmesebben látják ha lepasszolhatják őket a saját édesanyjukra (nagymamára). Akadnak nők akik az óvodába nem viszik be a gyermeküket és nem is ők mennek értük hanem a nagymama (s az ovónő az anyukát évente 1x ha látja). Szülői értekezletre szintén a nagymama jár . . .

S mindezek után mi történik ha megkezdődik a válás? Sok esetben már a válóper hivatalos megkezdése előtt az anyukák elköltöznek párjuktól és a legtöbb esetben visszamenekülnek a szülői házba ahol aztán a nagymama át is veszi a gyermek feletti kontrollt, s az anyukák sok esetben ezt hagyják is mert nekik így kényelmes hiszen nagymama főz, eteti a gyermeket, elviszi óviba, stb. Természetesen a nagymama sem nézi olyan jó szemmel ha lánya ilyen infantilisen viselkedik, de mivel megakarja kaparintani a gyermeket így lenyeli a lánya hülyeségeinek békáit mert pontosan tudja a számító anyós, hogy a lánya exférjét anyagilag csakis a gyermeken keresztül lehet zsarolni és persze érzelmileg is.

Lehetne még hosszasan sorolni ezeket a dolgokat, de szerintem sokkal jobb lenne ha olyan törvényeinek lennének amelyek a nők és férfiak GYERMEKNEVELÉSSEL kapcsolatos jogait teljesen egyenlővé tennék.

Mert most az a helyzet, hogy amíg nincs bírósági ítélet addig a szülői felügyeleti jog automatikusan 50 - 50 %.

Ugyanakkor ez mégis egy joghézag mert ha anyuka még a válóper előtt elzárja apukától a gyermekét akkor a magyar jogrendszer nem tud mit tenni ugyanis amíg nincs bírósági ítélet addig a gyermek lehetne ennél a szülőnél is meg a másiknál is . . .

És figyeljünk csak a túlkapásokra: netán ha apuka megunná a kedves anyuka
fölényeskedő, beképzelt, zsaroló viselkedését és ugyanúgy elrabolná a gyereket ahogyan az anyja tette és ugyanúgy elzárná ahogyan az anyja tette akkor a Gyámhatóság, a rendőrség és a bíróság a lehető leghamarabb intézkedne.

Sajnos a törvények rosszak, de nagyon :( Ma egy nőnek nem kell mást tennie, csak széttenie a lábát, kihordania egy gyermeket és tulajdonképpen 18 évre
meg is alapozta a megélhetését! A bírói ítéletek a női nem irányában kegyetlenül elfogultak (a bírósági döntések nyomán 98 % -ban a gyermekek édesanyákhoz kerülnek).

A CSJT kimondja, hogy a gyermeket oda célszerű ítélni ahol biztosítottam a szellemi, erkölcsi és testi fejlődése, illetve ahhoz a szülőhöz aki a gyermek önálló nevelésére képesebb.

Most úgy őszintén: ha nincs gyermektartási díj, hány olyan nő lenne aki a gyermek önálló nevelésére alkalmas lenne (nagyszülői háttérsegítség nélkül)?
Talán a két kezünkön is megtudnánk számolni . . .

S nagyon sok olyan férfi van aki még úgyis feltudná nevelni a gyermekét, hogy a kedves exfeleség egy petákkal nem járul hozzá a gyermek neveléséhez, csak a nagy szájával!

CSJT változtatás?#1 | 2009-02-26 21:49:00 | 147 hónapja | Válasz erre | Zavaró tartalom jelentése
sziasztok lányok férfiak
én magam
  • 1