kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Alvilági Krónikák: Part III. Lets get this party started... 2.

Blogok » Karnyújtásnyira az élet » Alvilági Krónikák: Part III. Lets get this party started... 2.

Csongi, 2009-01-04 07:00 (138 hónapja)

Karnyújtásnyira az élet

Izgalom, feszültség, egy kis alvilág, a többi meg jön magától...
Címkék: ponyva, krimi, alvilág
  • Tagok száma: 16 (Ebből belső tag: 4)
  • A csoportot alapította: Qbyka, 139 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: csak a belső csoporttagok.
  • A csoporthoz bárki jelezheti felvételi szándékát, de az alapító dönt a csatlakozásról.

Casio. Sokszor vettünk tőle ezt-azt, egy elég korrekt dopeman, drogárus volt. Régóta ismertük, a józsefvárosi piac környékén dolgozott. Amikor bejött a rengeteg kínai áru, néha ő is beállt „originál verszaccs” pulóvert és „Glenfidics” feliratú „viszkit” árulni. Olyan volt, mint az ACME, amitől a prérifarkas rendelte postán a rakétameghajtású görkorcsolyát. De azért megbízható dolgok is átfolytak a kezén.

A srác hihetetlen volt.
Egyszer elmentünk bulizni egy szórakozóhelyre Angyalföldön. Zsolti kikezdett az egyik pillangóval. A pultnál ültünk, én kimentem éppen pisálni, amikor is Zsolti egy nagyon csinos, szőke lánynak udvarolt. Kiderült, hogy kurva a csaj, ugyanis benyögött egy horror árat, aztán amikor Zsolti közölte vele, hogy esze ágában sincs ezt kifizetni, veszekedni kezdtek. Három srác jött oda, hogy azonnal takarodjon innen, hívják a rendőrséget meg minden. Ő ügyet se vetett rájuk. Ekkor az egyikük a vállára tette a kezét. Erre Zsolti felkap egy sörösüveget és széttöri az ember fején. A második nekiszaladt oldalról, de ő elhajolt, azonban a harmadik egy jobbossal leterítette.

A blogbejegyzéshez még egy hozzászólás sem érkezett, légy te az első!