kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Április 28.

Blogok » hfecó
hfecó, 2010-04-28 00:00 (148 hónapja)

A következőkben Melody Bettie: 365 nap, 365 meditáció című könyvéből írok részleteket. Ki-ki használja belátása szerint. :)

Április 28.


A családtagjaimmal szembeni düh

Gyakori, hogy dühös vagyok családom egyes tagjaira; korábban ez az évek múlásával halmozódott. A düh az egyetlen lehetőség volt, hogy megszakítsak egy egészségtelen kapcsolatot, illetve elvágjak egy köteléket, amely családom valamely tagjához kötött. Ez volt az az erő, amely meggátolta, hogy bizonyos családtagjaim fogságban tartsanak mentálisan, érzelmileg, és néha spirituálisan is. Meg kell engednem magamnak, hogy átérezzem – és elfogadjam – dühömet családom tagjaival szemben bűntudat és szégyenkezés nélkül. Fontos megvizsgálnom családom tagjaival kapcsolatos bűntudatomat is, mert a düh és a bűntudat gyakran összefonódnak. Elfogadhatom dühömet, sőt örülhetek neki, hiszen megvédett engem, de kitűzhetek újabb célt is: élni akarok szabadságommal. Így nem lesz szükségem többé haragra. Eljuthatok a megbocsátáshoz. Szeretettel gondolok s családom tagjaira, de megengedhetem magamnak azt is, hogy dühös legyek. Bizonyos ponton igyekszem megszabadulni a dühömtől. Gyengéd leszek önmagamhoz, ha ez az érzés időről időre felbukkan. Köszönetet mondok Istennek érzéseimért! Érzem őket! Elengedem őket! Kérem Istent, áldja meg családomat, és gondoskodjon tagjairól! Kérem Istent, hogy segítsen szabaddá válnom! Engedem, hogy a gyógyulás aranyfénye ragyogjon mindazokra, akiket szeretek, és mindazokra, akikre dühös vagyok! Engedem, hogy a gyógyulás aranyfénye ragyogjon rám is. Bízom benne, hogy a gyógyulás tart továbbra is, ebben a pillanatban is!

Mai megerősítés: Istenem segíts elfogadnom minden lehetséges érzésemet családom tagjaival szemben. Segíts, hogy hálás lehessek a leckékért, melyekre ők tanítanak. Elfogadom a gyógyulás aranyfényét, mely most rám, és családomra ragyog. Köszönetet mondok istennek azért, hogy a gyógyulás nem mindig helyes, csinos kis csomagokban érkezik meg hozzám.hfecó blogja
Következő: Április 29.
Előző: Április 27.

A blogbejegyzéshez még egy hozzászólás sem érkezett, légy te az első!