kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

Ez a nap

Blogok » kjosha
kjosha, 2017-06-04 14:36 (23 hónapja)

Sokat gondolkodtam mit írjak ide. Hotdogon kb hetente írtam blogot, de ide még sosem. Hotdogon kevés esély volt, hogy valaki olvassa - itt semennyi. Persze, ha csak azért írnék blogot, hátha valaki olvassa és akkor rohadt büszke lehetnék magamra - az régen rossz lenne.

A blog lényege azt hiszem ugyanaz lenne, mint az álomé: újraélni az eseményeket és tanulni belőle. Utóbbival lesznek gondjaim. Hehehe.

Na mindegy. Pünkösd vasárnap van. Ülök a gép előtt és pötyögök, miközben odakint gyönyörű az idő. Folyton rágódom a múlton, a hibáimon, amik ide juttattak. Tudom, hogy ahhoz, hogy igazán szerethessek, magamat legalább elfogadni kéne.
De nem megy.

Fogalmam sincs mit hoz a jövő, de az biztos, hogy tengernyi fájdalomban fog megszületni. És sokszor gondolok arra, hogy nem akarom megélni. Hogy én már nem leszek alkalmas arra a szép új világra.
kjosha blogja
Jelenleg ez a blog egyetlen bejegyzése.

A blogbejegyzéshez még egy hozzászólás sem érkezett, légy te az első!