kiemelünk az unalomból!
Szia! A fokk.hu egy oldal neked, ismerőseidnek és bármilyen közösségnek: képfeltöltés, blogolás, fórumozás, mindenki által írható programajánló, ismerősök követése - próbáld ki!
60000 tag nem tévedhet - és hogy miért? | Regisztrálj!

HaMarcsy, 2014-01-07 16:19 (83 hónapja)

Cicát tartók klubja

Ha cicát tartasz vagy csak szereted köztünk a helyed
Címkék: -
  • Tagok száma: 54 (Ebből belső tag: 2)
  • A csoportot alapította: AUTODISABLED_csycsy, 140 hónapja
  • A csoporthoz tartalmat tölthet fel: csak a belső csoporttagok.
  • A csoporthoz bárki csatlakozhat.

Szarka

A kanadai Francine Lace dohányzó asztalán felejtette értékes nyakláncát, melynek medálja gyémántokból és opálkövekből állt. Amint eszébe jutott, hogy elfelejtette eltenni a helyére, odament az asztalhoz, de az ékszernek nyoma veszett, kétségbeesetten kezdte keresni. Betörést nem tapasztalt, akkor mi történhetett? Mivel rajta kívül csak a macskája, Oliver tartózkodott a házban, így felmerült az asszonyságban, hogy esetleg a macska lehet a bűnös? A nő fogta a cicust és elvitte a kisállatkórházba, ahol röntgenfelvételt készítettek és lám, valóban a gyomrában volt az ékszer, melyet műtéti úton távolítottak el.

Terrorista

Az angliai Wilgrave település rendőrségének meggyűlt a baja egy Oscar névre hallgató macskával. Az agresszív kandúr gondolkodás nélkül megtámadta az embereket, szinte minden napra jutott valami kihágás. Egy idős embert napokig ápoltak a kórházban a macska okozta sérülései miatt. Megelégelte a település a kandúr garázdálkodásait, ezért szigorú házi őrizetre és nyugtatótea-kúrára fogták. Gazdája szerint, otthon szelíd és barátságos állat. "Talán a sztárság szállt a fejébe" - vélte a gazdája, ugyanis az egyik bútorgyár reklámfilmjében Oscar játszotta a főszerepet.


Tolvaj

A swinoujsciei állatmentő központ irodájából már hetek óta rendszeresen eltűnt a házipénztár egy része, több mint 65 ezer forintnak megfelelő lengyel zloty. A dolgozók rejtett kamerát szereltek fel, hogy kiderítsék mi történt, ki a bűnös? Legnagyobb meglepetésükre a tolvaj Clement nevű, burmai macska volt. Éjszaka indult tolvajkörútjára, szájába vette a pénzt, majd elrejtette a kanapé egyik résében. Az eltűnt pénz hiánytalanul előkerült.

A blogbejegyzéshez még egy hozzászólás sem érkezett, légy te az első!